preheader tnn

header website

Welkom in Amsterdam op het EAN 2017

HIGHLIGHTS VAN HET EAN 2017 CONGRES IN AMSTERDAM

De ‘European Academy of Neurology’ (EAN) en het lokale organiserende comité hebben ook dit jaar weer een interessant congresprogramma samengesteld voor het 3e Congres van de EAN 2017 (van 24 tot en met 27 juni 2017 in Amsterdam, Nederland, gehouden).

EAN 2017 kent een zeer uitgebreid en uniek wetenschappelijk onderwijsprogramma. Zo zijn er ondermeer plenaire, platform-, hot-topic- en postersessies en sessies voor jonge onderzoekers over ziektemechanismen, prognostische factoren, nieuwe ontwikkelingen in de beeldvorming, behandelingen in een vroeg stadium van neurologische ziekten en de laatste resultaten van klinische studies. Voor het eerst dit jaar is gekozen voor een speciaal overkoepelend thema namelijk: Uitkomstmaten in de Neurologie welk thema terug zal komen in diverse sessies over meerdere ziektebeelden tijdens het congres.

Deze website biedt u als lezer een selectie van highlights van de lezingen en posters die werden gepresenteerd tijdens de EAN2017, onder redactionele verantwoordelijkheid van de uitgever.

Tanja van Harn, PhD

Tanja

Medical writer

Naar boven