preheader tnn

Header

Welkom in Philadelphia op het AAN 2019

HIGHLIGHTS VAN HET AAN 2019 CONGRES IN PHILADELPHIA

De ‘American Academy of Neurology’ (AAN) en het lokale organiserende comité hebben ook dit jaar weer een interessant congresprogramma samengesteld voor het 71e Congres van de AAN 2019 (van 4 tot en met 10 mei 2019 in Philadelphia, Verenigde Staten, gehouden).

AAN 2019 kent een zeer uitgebreid en uniek wetenschappelijk onderwijsprogramma. Zo zijn er onder meer plenaire, platform-, hot-topic- en postersessies en sessies voor jonge onderzoekers over ziektemechanismen, prognostische factoren, nieuwe ontwikkelingen in de beeldvorming, behandelingen in een vroeg stadium van neurologische ziekten en de laatste resultaten van klinische studies. Ook is er aandacht voor nieuwe targets voor modulatie van het aspecifieke immuunsysteem, neuroprotectie en -reparatie. Naast uiteraard veel aandacht voor MS, komen ook andere inflammatoire, demyeliniserende aandoeningen van het centraal zenuwstelsel en nog veel meer andere neurologische aandoeningen aan bod.

Deze website biedt u als lezer een selectie van highlights van de lezingen en posters die werden gepresenteerd tijdens de AAN 2019, onder redactionele verantwoordelijkheid van de uitgever.

Tanja van Harn, PhD

Tanja

Medical writer

Naar boven