preheader tnn

header website

Welkom in Boston op het AAN 2017

HIGHLIGHTS VAN HET AAN 2017 CONGRES IN BOSTON

De ‘American Academy of Neurology’ (AAN) en het lokale organiserende comité hebben ook dit jaar weer een interessant congresprogramma samengesteld voor het 69e Congres van de AAN 2017 (van 22 tot en met 28 april 2017 in Boston, Verenigde Staten, gehouden).

AAN 2017 kent een zeer uitgebreid en uniek wetenschappelijk onderwijsprogramma. Zo zijn er ondermeer plenaire, platform-, hot-topic- en postersessies en sessies voor jonge onderzoekers over ziektemechanismen, prognostische factoren, nieuwe ontwikkelingen in de beeldvorming, behandelingen in een vroeg stadium van neurologische ziekten en de laatste resultaten van klinische studies. Ook is er aandacht voor nieuwe targets voor modulatie van het aspecifieke immuunsysteem, neuroprotectie en -reparatie. Naast uiteraard veel aandacht voor MS, komen ook andere inflammatoire, demyeliniserende aandoeningen van het centraal zenuwstelsel en nog veel meer andere neurologische aandoeningen aan bod.

Deze website biedt u als lezer een selectie van highlights van de lezingen en posters die werden gepresenteerd tijdens de AAN2017, onder redactionele verantwoordelijkheid van de uitgever.

Tanja van Harn, PhD

Tanja

Medical writer

Naar boven