preheader tnn

Welkom op het virtuele AAN 2021

HIGHLIGHTS VAN HET VIRTUELE AAN 2021 CONGRES

De ‘American Academy of Neurology’ (AAN) en het lokale organiserende comité hebben ook dit jaar weer een interessant congresprogramma samengesteld voor het 73e Congres van de AAN 2021 (van 17 tot en met 22 april 2021 gehouden).

AAN 2021 kent een zeer uitgebreid en uniek wetenschappelijk onderwijsprogramma. Zo zijn er onder meer plenaire, platform-, hot-topic- en postersessies en sessies voor jonge onderzoekers over ziektemechanismen, prognostische factoren, nieuwe ontwikkelingen in de beeldvorming, behandelingen in een vroeg stadium van neurologische ziekten en de laatste resultaten van klinische studies. Ook is er aandacht voor nieuwe targets voor modulatie van het aspecifieke immuunsysteem, neuroprotectie en -reparatie. Naast uiteraard veel aandacht voor MS, komen ook andere inflammatoire, demyeliniserende aandoeningen van het centraal zenuwstelsel en nog veel meer andere neurologische aandoeningen aan bod.

Deze website biedt u als lezer een selectie van highlights van de lezingen en posters die werden gepresenteerd tijdens de AAN 2021, onder redactionele verantwoordelijkheid van de uitgever.

Wandana Nanhoe, PhD

Wandana klein

Medical writer

Marleen Huijsmans, MSc

Marleen Huijsmans, MSc

Medical writer

Naar boven